Over ons

Assortiment

Bij Bromfietshandel E. Westra VOF ben je aan het goede adres voor het grootste en goedkoopste online vuurwerk assortiment van onder andere vuurwerkpakketten, cakeboxen, compoundboxen en natuurlijk al het jeugd vuurwerk! Niet alleen biedt Bromfietshandel E. Westra VOF jou een breed assortiment aan vuurwerk, maar ook nog eens het aller zwaarste vuurwerk van Nederland. Met merken als Die Bombe Feuerwerk, Hardcore Fireworkx, Special Forces, Elite Fireworks en Heavy Legend en Pyromania. 

Bromfietshandel E. Westra VOF biedt in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aan. Dat houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom heeft Bromfietshandel E. Westra VOF ook in 2022 een assortiment voor iedereen, van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen zit.

Trends

De trend compound vuurwerk is verder doorgezet, ook wel connected vuurwerk genoemd. Bij compound vuurwerk zijn de cakeboxen al doorgelont, dit wil zeggen dat je een cakebox 1x hoeft aan te steken. De cakes in een compound zijn bevestigd op een onderplaat, waardoor het omvallen van een cake uit de box ook niet meer kan gebeuren. Wel zo veilig dus! Daarnaast maken de buurtpakketten zijn opmars. Cakes per 3, 6 of zelf 10 stuks voor een spotgoedkope prijs.

Traditie

Consumentenvuurwerk afsteken is natuurlijk traditie, niet voor niets is vuurwerk in 2015 is opgenomen in het Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Gratis vuurwerk

Omdat wij jou een mooi en knallend oud en nieuw gunnen, geven wij jou een extraatje. Bij iedere bestelling geven wij gratis vuurwerk!

Bromfietshandel E. Westra VOF - Voordelig en eenvoudig online vuurwerk bestellen!

Bestel je vuurwerk direct online en kom het vuurwerk ophalen wanneer het jou het beste uitkomt bij één van onze verkooppunten in Nederland! Bekijk het vuurwerk van tevoren op onze website en stel op die manier jouw eigen vuurwerkshow samen. Laat de hele buurt versteld staan, want je bent hier verzekerd van het zwaarste consumentenvuurwerk! Kijk rond op onze website, bestel en we zien jou graag terug in één van onze verkooppunten!

Namens Bromfietshandel E. Westra VOF wensen wij jou alvast een waanzinnig oud en nieuw!